Универзитет у Београду - Хемијски факултет Srpski - latinica LAT   English ENG

Pocetna Почетна страна   Mapa Мапа сајта   Linkovi Линкови       Портали:   Zaposleni За запослене   Studenti За студенте   WebMail WebMail

О Факултету
Катедре и центри
Студије
Упис на Факултет
Новости
Збирка великана
српске хемије
Студентске организације
Интерне стране

Pretraga Претрага сајта:

[Grb HF] [Nauka tehnika obrazovanje] [Grb BU]
Хемијски факултет Универзитет у Београду

ДРУГИ НАУЧНИ СИМПОЗИЈУМ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ

ТЕОРИЈА И ПРАКСА НАУКЕ У ДРУШТВУ:
ИЗАЗОВИ И ПЕРСПЕКТИВЕ

6-7. новембар 2014. године, Београд


Други научни симпозијум са међународним учешћем "Теорија и пракса науке у друштву: изазови и перспективе" организује се у циљу интеграције савремених знања о теорији и пракси науке у друштву, кроз дисциплинарне и мултидисциплинарне приступе. Сагледавање могућности науке и њене креативне примене могу помоћи да изађемо из разних криза (светске и домаће економске кризе, проблема транзиције, моралне кризе, али и потцењивања образовања, науке и културе, присутних у нашем друштву) и досегнемо друштво знања које је синоним за XXI век.

Позивају се аутори да пошаљу своје теоријске радове, емпиријске студије, резултате и добре примере учења/наставе науке и технологије, као и локалне, регионалне, европске и међународне пројекте (остварене, актуелне и будуће). У складу са документима ЕУ, позивају се и аутори који нису из области науке, а раде на примени науке у образовању, струци, култури и свакодневном животу, да такође са радом учествују на Симпозијуму. Очекујемо и радове студената и ученика.

Званични језици Симпозијума су српски и енглески.

Теме симпозијума

Рокови

Контакт

Војин Крсмановић:   vobel@chem.bg.ac.rs

Драгица Тривић:   dtrivic@chem.bg.ac.rs

Телефон:   +381-62-82-62-676

Додатне информације


© Универзитет у Београду - Хемијски факултет