Издавач:   Elsevier, Cambridge, Велика Британија

Излази од 1990.

Језик:   енглески

ISSN:   0924-2244

Главни и одговорни уредник:   P. Finglas

Web-адреса:   http://www.journals.elsevier.com/trends-in-food-science-and-technology/

Где се налази:   ходник преко пута сале за седнице,   ормар/полица: 4.


  • Година: 1992.   Волумен: 3
    Свеске: 1-12
  • Година: 1993.   Волумен: 4
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 1994.   Волумен: 5
    Свеске: 1-12
  • Година: 1995.   Волумен: 6
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 1996.   Волумен: 7
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 1997.   Волумен: 8
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 1998.   Волумен: 9
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 1999.   Волумен: 10
    Свеске: 1-12, 1
  • Година: 2000.   Волумен: 11
    Свеске: 1-12
  • Година: 2001.   Волумен: 12
    Свеске: 1, 2, 5, 6, 8-10
  • Година: 2002.   Волумен: 13
    Свеске: 1,4,9-12
  • Година: 2003.   Волумен: 14
    Свеске: 1-8
  • Година: 2004.   Волумен: 15
    Свеске: 1,6-8,10,12
  • Година: 2005.   Волумен: 16
    Свеске: 1-5,8-10,12
  • Година: 2006.   Волумен: 17
    Свеске: 3-12
  • Година: 2007.   Волумен: 18
    Свеске: 1-12,1
  • Година: 2008.   Волумен: 19
    Свеске: 1-12
  • Година: 2009.   Волумен: 20
    Свеске: 1,3-12,1
  • Година: 2010.   Волумен: 21
    Свеске: 1-12